Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

MTB ACADEMY CUP 2019 - informatii importante inainte de start

27.06.2019 MTB Academy Cup

Aflat la cea de-a 3-a editie, MTB ACADEMY CUP reprezinta prima etapa din Cupa Nationala,  un eveniment dedicat tuturor categoriilor de ciclisti MTB, de la copii, pana la Elite. Traseul este unul tehnic, incitant si provocator, ce contine toate elementele specifice curselor de tip XCO.
 
Este bine de stiut ca participantii din categoria Elite trebuie sa detina o licenta UCI valida, iar fiecare copil inscris trebuie sa detina un cont personal pe platforma Riders Club, realizat de parinte si trebuie sa fie inscris online in eveniment.

Pentru ca riderii sa fie pregatiti de cursa, acestia trebuie sa se familiarizeze cu urmatoarele documentele oficiale:
MTB ACADEMY CUP este sustinut de Kaufland X-treme Games, partener oficial hidratare este Gatorade, sponsori oficiali sunt Bosch si Barilla, iar radioul oficial este Virgin Radio.
 
MTB ACADEMY CUP si experienta oferita nu ar fi fost la fel fara sprijinul sponsorilor evenimentului: GOLD NUTRITION, ORGANIC INDIA, DRAG BICYCLES, GARMIN Romania, BikeXpert, Total Gama Prod., Totul pentru casa ta, THULE Store si Aleo, carora le transmitem multumiri speciale. Evenimentul s-a bucurat si de suportul partenerilor Primaria Campulung, FreeRider.ro, Ambulanta de Biciclete, Antena1 Pitesti, Pensiunea Valea Ursului, A&I Concept, JEEP, clubului Bike FM si Romsilva.
 
Va asteptam la start atat in calitate de concurenti, cat si in postura de spectatori!