Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Modificarea programului ridicarii de pachete

20.04.2017 Ziua B

Echipa MPG a fost mereu preocupata de calitatea experientei oferite participantilor in zona de Start a competitiilor organizate si pe traseele de concurs.

Avand in vedere conditiile meteo, siguranta concurentilor si experienta lor reprezinta principalele noastre prioritati. In consecinta, decizia reprogramarii competitiei ZIUA B, din 23 aprilie, este luata in calcul. Analizam in continuare toti factorii care influenteaza evenimentul si pana vineri, 21 aprilie 2017, la ora 12:00, vom avea o decizie ferma ce va fi comunicata tuturor, respectiv participantilor si persoanelor implicate in organizare.

Ca urmare a acestei situatii, va rugam sa aveti in vedere ca pachetele de concurs NU mai pot fi ridicate in cursul zilei de joi, 20 aprilie 2017. In cazul in care evenimentul va fi reprogramat, ridicarea pachetelor in cursul zilei de vineri, 21 aprilie, va fi anulata si va fi comunicata noua perioada dedicata acestei activitati.

Pentru orice nelamurire, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 031 805 4042 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail: ridersclub@mpg.com.ro.

Va multumim tuturor pentru ca v-ati alaturat primei aventuri MTB a sezonului 2017, ZIUA B, si pentru intelegere si rabdare!