Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Mii de poze disponibile de la Maratonul Dunarii

20.11.2014 Maratonul Dunarii

Final de sezon cu multa energie si veselie la Maratonul Dunarii! Iar cupele cu vin fiert si aromat au fost binevenite la incheierea acestui ultim eveniment din calendarul anului 2014. Concursul a fost organizat de Razvan Juganaru, cu sprijinul sponsorului principal Telekom Romania, care incurajeaza activitatile sportive si le promoveaza prin campania “Miscarea face bine” realizata de Dolce Sport. 
 
Peisaje frumoase si variate, in culorile toamnei tarzii, participanti dornici de a trai si a se bucura de aceasta aventura de ciclism, vreme numai buna de parcurs fara probleme cele doua trasee din concurs si prieteni cu care sa poata impartasi experientele de peste an. Aceasta a fost atmosfera surprinsa in mii de poze de la competitia din 15 noiembrie, de la Prundu, din judetul Giurgiu.
 
Va invitam sa urmariti toate albumele de poze realizate de fotografii profesionisti carora dorim sa le adresam multumiri deosebite pentru efortul depus si pentru frumoasele amintiri oferite participantilor si organizatorilor!
 
Va multumim pentru ca am fost impreuna la un eveniment de exceptie!
 
Galeriile foto pot fi urmarite pe pagina Facebook a Riders Club:
 
Galeria oficiala: partea 1, partea 2, premierea
Galerie Ovidiu Salavastru
Galerie Alexandru Mitu
Galerie Madalin Lazar
Galerie Ivana Elena Dragomir