Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Miercuri incepe ridicarea pachetelor de concurs

14.09.2015 4 pedale

Riderii participanti la a 3-a editie a concursului 4 Pedale isi vor putea prelua pachetele de concurs de la sediul MPG, sau direct de la punctul de start, daca au resedinta in afara Bucurestiului.
In zilele de miercuri – 16 septembrie si joi - 17 septembrie, in intervalul orar 14:00 – 20:00, respectiv vineri - 18 septembrie, in intervalul 14:00 – 19:00, pachetele de concurs pot fi ridicate de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti. 
Sambata, 19 septembrie, in ziua evenimentului, in intervalul orar 08:30 - 10:00, se pot ridica kit-urile competitiei de la cortul de inregistrare de catre participantii care au resedinta in afara Bucurestiului.
Ce trebuie sa aveti la voi pentru a putea intra in posesia pachetelor de concurs:
 
•  Participant adult: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata;
 Participant minor cu varsta intre 14 si 17 ani: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata de parinte/ tutore.
 
Va reamintim ca nu sunt disponibile inscrierile la fata locului, in ziua evenimentului, recomandarea noastra fiind sa va rezervati online inscrierea si sa o achitati pana la finalul zilei de miercuri, 16 septembrie.
 
Va asteptam la una din cele mai dinamice curse de MTB din Bucuresti!