Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Masaj gratuit la Ziua B

1.05.2018 Ziua B

 
Printre beneficiile oferite de organizatorii competitiei Ziua B in ziua evenimentului se numara si serviciul masaj disponibil pentru riderii care termina cursa. Concurentii pot profita de o scurta sesiune gratuita de masaj realizata de catre specialistii centrului de recuperare Terapie pentru Miscare, o initiativa a lui Bogdan Goga de a readuce miscarea in viata oamenilor. 
 
Alaturi de o echipa tanara, experimentata si dornica sa faca o schimbare reala in viata pacientilor, centrul Terapie pentru Miscare este locul ideal in care oamenii pot invata din nou bucuria de a avea o conditie fizica mai buna, unde atat efectul cat si cauza problemelor lor vor fi abordate corespunzator si unde se pot bucura de un tratament individual personalizat.
 
Te asteptam si pe tine la cortul de masaj Terapie pentru Miscare, disponibil in zona de Start/ Finish a competitiei programata in 5 mai in Padurea Cernica – Pantelimon!