Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Maratonul Dunarii, ofertant de la prima editie

21.10.2014 Maratonul Dunarii

Competitia isi propune sa aduca in atentia ciclistilor potentialul pe care il detine zona din imediata apropiere a fluviului Dunarea. Concursul se va desfasura in partea de sud a judetului Giurgiu, in zona kilometrilor fluviali 456-462.

Dupa startul festiv, care va fi dat de langa stadionul din comuna Prundu, traseul te poarta pe drumuri agricole si portiuni din padure. Te duce apoi spre liziera de la malul fluviului unde descoperi o combinatie interesanta de poteci si mici bucati de plaja, ce pot face deliciul oricarui ciclist. Traseul se indreapta catre terasele viticole de la marginea localitatilor Prundu si Greaca. Dupa traversarea acestei zone este atacata ultima portiune, dinaintea liniei de sosire, ce contine si o catarare avand lungimea de aproximativ 500 de metri si o panta cu inclinatie de 10%.

Maratonul Dunarii iti ofera posibilitatea de a participa la acest concurs indiferent de nivelul de pregatire. Astfel, pentru copii si incepatori este conceput traseul Scurt, de 17 km, cu diferenta de nivel de +/-70 m. Pentru persoanele care au experienta si rezistenta fizica necesara pentru un asemenea maraton a fost creat traseul Standard, de 40 km, unde diferenta de nivel este de +/-70 m. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.