Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Lupii Dacilor 2019, in imagini

5.07.2019 Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului
Foto: Ana Georgescu
Pe 30 iunie 2019 s-a desfasurat, la Campulung, Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului, eveniment sustinut de partenerul oficial de hidratare – Gatorade, iar fotografii oficiali prezenti au reusit sa surprinda numeroase cadre inedite, de la start si de pe traseu.
Prin urmare, pentru cei interesati sa vada sau sa revada atmosfera de la competitia recent incheiata, albumele au fost postate pe pagina de Facebook a sistemului Riders Club. Avem poze realizate de fotografi precum: Janos Cherestes, Ionut Popescu, Rares Gireada, Mihai Egyed si Ana Georgescu partea 1 si partea a 2-a. Pe aceasta cale dorim sa le transmitem tuturor aprecierile si multumirile noastre.
 
Evenimentul Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului este sustinut de partenerul oficial de hidratare – Gatorade, de sponsorii oficiali Bosch si Barilla, radioul oficial fiind Virgin Radio.
Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului si experienta oferita nu ar fi fost la fel fara sprijinul sponsorilor evenimentului: GOLD NUTRITION, Kaufland X-treme Games, ORGANIC INDIA, DRAG BICYCLES, GARMIN Romania, BikeXpert, Total Gama Prod., Totul pentru casa ta, THULE Store si Aleo, carora le transmitem multumiri speciale. Evenimentul s-a bucurat si de suportul partenerilor Primaria Campulung, FreeRider.ro, Ambulanta de Biciclete, Antena1 Pitesti, Pensiunea Valea Ursului, A&I Concept, JEEP, clubului Bike FM si Romsilva.
 
Aventura MTB Riders Club 2019 include insa pauze reduse, astfel ca urmatoarea provocare va avea loc la Topoloveni, pe 14 iulie.