Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Livada cu Ciresi va avea starturi diferite pentru copii si adulti

29.06.2016 Livada cu Ciresi

 
Cea de a 3-a editie a concursului de ciclism Livada cu Ciresi se prezinta intr-un format diferit pentru ca toti participantii la curse sa se simta cat mai liberi si fara griji atunci cand gonesc pe cararile padurii.
 
Astfel, pe 2 iulie se vor desfasura nu mai putin de 38 de curse, impartite pe 4 niveluri si 7 categorii de varsta, pe traseele amenajate in zona comunei Paulesti: Family - 7 km, Scurt - 17 km, Standard - 34 km si Epic - 48 km.
 
Participarea la curse se va face in functie de varsta si abilitati, insa pentru a veni in sprijinul riderilor mici si mari, la aceasta editie traseul Family, dedicat curselor de familie si agrement, este organizat separat de celelalte din cadrul competitiei. Pe traseul de 7 km vor putea participa copiii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, insotiti de adulti, dar si concurentii care au minim 13 ani impliniti si vor sa efectueze o cursa de agrement. Toti cei inscrisi la acest traseu vor lua startul separat, acesta fiind programat pentru ora 09:00, si au la dispozitie o ora si 30 de minute sa incheie cursa si sa ajunga la Finish.
 
Riderii inscrisi la celelalte trasee, Scurt, Standard si Epic, vor putea sa se relaxeze si sa se concentreze la provocarile MTB, fara sa isi faca griji ca vor intalni pe drum concurenti mai mici din cadrul cursei de agrement. Pentru ca toata lumea sa aiba parte de o cursa placuta si echitabila, dar si pentru a evita aglomeratia starturile, se vor da in mai multe valuri incepand cu ora 11:00 pentru traseele de 48 km, 34 km si 17 km.
 
Programul complet al concursului Livada cu Ciresi din 2 iulie mai poate fi consultat pe pagina dedicata sau il puteti accesa direct prin click aici.
 
Va asteptam la o noua aventura pe Valea Teleajenului!