Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Livada cu Ciresi – start la inscrieri

17.05.2016 Livada cu Ciresi

Programat pe 2 iulie, concursul de la Paulesti, din judetul Prahova, va fi unul ofertant, condimentat cu multe urcari si coborari, poteci umbroase de padure si va include o plimbare pe malul raului Teleajen. Realizata de Adrian Nitu, ciclist de performanta, cu sprijinul echipei MPG, competitia Livada cu Ciresi va rupe monotonia turelor fara diferenta de nivel si va satisface dorinta de aventura in natura a oricarui rider.

Inscrierile in maratonul de la Paulesti se deschid miercuri, 17 mai, iar rezervarile de locuri pot fi facute direct pe pagina dedicata competitiei.

Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia de taxa minima de inscriere, de 65 de lei, pana duminca, 22 mai. Dupa aceasta data taxa de participare va fi de 75 de lei, pret valabil pana pe 12 iunie, urmand sa creasca progresiv pana pe 29 iunie, cand va ajunge la 95 de lei.

Inscrierea in competitia Livada cu Ciresi va fi posibila si la fata locului, in ziua evenimentului, la pretul de 100 de lei, in limita locurilor disponibile. Copiii cu varste de pana la 14 ani, inclusiv, se vor putea inscrie la pretul de 45 de lei, indiferent de momentul rezervarii.

Va asteptam la frumoasa aventura ciclista de la Paulesti!