Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Life Care sustine Riders Club Team Challenge

19.09.2013 Riders Club Team Challenge

Unul din sponsorii oficiali ai competitiei Riders Club Team Challenge este Life Care, companie ce ofera o mare parte din premiile celor 12 probe ale concursului, pentru primii trei clasati.  De asemenea, Life Care va oferi si seturi de produse pentru trei dintre castigatorii tombolei ce va avea loc la finalul festivitatii de premiere.

Life Care este implicata in mai multe proiecte promovate de MPG, fiind sponsor oficial Run Fest, partener oficial pentru Tenis Partener si Tenis10, dar si partener pe nutritie la Romanian Corporate Sports.

Life Care este Compania romaneasca nr.1 in industria de vanzari directe, orientata pe produse BIO, ce promoveaza stilul de viata activ, sanatos si prosper. De 8 ani Life Care sustine stilul de viata sanatos si se implica in proiecte care promoveaza alimentatia echilibrata, miscarea si ingrijirea prin produsele BIO si cu ingrediente BIO. Portofoliul Life Care acopera peste 500 produse BIO sau cu ingrediente BIO grupate in produse terapeutice, suplimente alimentare, produse cosmetice si produse pentru curatenie. Calitatea lor este autentificata de organisme certificatoare independente recunoscute international, precum ECOCERT sau BDIH si de catre Ministerul Sanatatii din Romania.