Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Liber la inscrieri, pentru copii

16.02.2015 Ziua B

Copiii se pot bucura de ciclism in natura la Ziua B, alaturi de cei mari, in cursa dedicata lor. Accesul este permis celor care au minim 6 ani impliniti, iar acestia se pot bucura de traseul scurt cu lungimea de aproximativ 17 kilometri. Micii rideri, cu varsta intre 6 si 13 ani, trebuie sa participe la competitie impreuna cu unul dintre parinti sau cu o persoana delegata de acestia, care va trebui sa-si asume raspunderea insotirii copilului pe toata perioada concursului.

Taxa de inscriere la Ziua B pentru copiii cu varsta intre 6 si 13 ani a fost redusa la jumatate fata de anul trecut, in prezent cuantumul acesteia fiind de 25 de lei, indiferent de momentul inscrierii lor.

Procedura de inscriere in concurs este una speciala:

- daca nu a mai participat pana acum la evenimentele Riders Club, copilul are nevoie de un cont personal pe www.ridersclub.ro in care ii vor fi arhivate datele, activitatea, anumite statistici legate de competitie s.a.m.d.;

- parintele va crea acest cont pornind de aici (atentie: adresa de e-mailul trebuie sa fie unica);

- dupa ce procedura de creare a contului s-a incheiat, parintele se va autentifica in contul copilului si va realiza inscrierea la evenimentul dorit si deschis pentru copii;

- in cazul in care parintele sau insotitorul nu are cont personal pe website, il va crea si va urma si el procedura de inscriere.

Va uram succes si asteptam cat mai multi pitici viteji, pe bicicleta, la start!