Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Lansare calendar Riders Club 2021

6.06.2021 Topoloveni Summer Tour

Dupa un an de pauza competitionala fortata, suntem incantati sa va anuntam oficial lansarea calendarului Riders Club 2021! Va fi un sezon cu un numar mai mic de evenimente fata de cele anterioare, dar cu pasi mici si siguri vom ajunge, intr-un viitor apropiat, la varful de forma ce ne-a consacrat. Ne-am propus o serie limitata de evenimente, cu inscrieri in numar redus, care sa ne permita sa revenim pe trasee si in natura, pas cu pas, pentru a simti din nou adrenalina competitiilor. 

 
Va asteapta o experienta memorabila, alaturi de prieteni si familie, intr-o atmosfera obisnuita pentru comunitatea Riders Club, cu un set de servicii de calitate atat in zona de start/ finish, cat si pe traseu. In acest sens pastram legatura cu autoritatile si cu partenerii de eveniment pentru a elabora un set de masuri corespunzatoare normelor specifice impuse de Guvern,  astfel incat  evenimentele sa se poata derula in siguranta. 
 

Cursele pe care ne-am propus sa le organizam in 2021 sunt: Topoloveni Summer Tour, Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului si Maratonul Dunarii. Daca evenimentul de la Topoloveni este programat in 4 iulie, pentru ultimele doua curse momentan putem anunta doar perioadele aproximativedeoarece in prezent suntem inca in stadiul de comunicare cu autoritatile locale pentru a ne asigura ca vom avea parte de sustinere si vom obtine toate avizele necesare. Astfel, estimam ca Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului va avea loc in luna august, iar Maratonul Dunarii, in noiembrie. 

 

Inscrierile pentru cursa de la Topoloveni se deschid pe 7 iunie.  

 

Va asteptam la evenimentele MTB Riders Club 2021!