Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

La Ziua B, echipa Scorseze Medical Group iti acorda atentia medicala necesara

8.04.2014 Ziua B

Ne mandrim cu faptul ca la toate evenimentele noastre avem grija de siguranta ta. Si tocmai de accea, am ales de fiecare data, cu cea mai mare atentie partenerii cu care colaboram. Parteneri cu aceleasi standarde profesionale, cu aceeasi pasiune pentru sport si pentru meseria pe care o practica. Astfel, Scorseze Medical Group este partenerul medical din cadrul competitiilor Riders Club, prin serviciile de asistenta medicala de urgenta oferite.

“Ne bucuram ca putem sa fim partenerul medical din cadrul acestor competitii sportive si cred cu tarie ca avem in comun cel mai important lucru: pasiunea pentru ceea ce facem”, afirma Dr. Valentin Dinga, reprezentant al Seviciului de Ambulanta Scorseze.

In orice domeniu, pasiunea trebuie sustinuta si de partea tehnica pentru a putea atinge performata. Domeniul medical nu face exceptie. Astfel, alaturi de cadre medicale pregatite, dedicate, Serviciul de Ambulanta Scorseze are in dotare aparatura si echipamente de urgenta ultraperformante, oferind permanent servicii medicale la standarde europene.

Experienta este un atu pe care echipa Scorseze l-a dobandit, atat in desfasurarea serviciului medical si a actului medical in sine, cat si in asistenta medicala de urgenta colectiva, bifand evenimente cu o desfasurare de pana la 75.000 participanti.

De asemenea, Scorseze Medical Group ofera servicii medicale premium, fiind printre singurii din Romania care pot sa ofere servicii medicale la domiciliu. Iar numarul gratuit 0219828, este o dovada a profesionalismului prin sfaturi medicale oferite tuturor celor care au aceasta nevoie.

“Credem ca acest parteneriat din cadrul evenimentelor Riders Club, prin serviciile oferite de Scorseze Ambulanta, este doar inceputul unei lungi colaborari. Supravegherea starii de sanatate este preocuparea noastra de ani de zile si este imbucurator sa vedem atatia tineri care isi investesc timpul facand sport in moduri atat de variate si complexe”, completeaza Dr. Valentin Dinga, reprezentant al Seviciului de Ambulanta Scorseze.