Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

La Haiduci si Domnite primesti filmul cursei tale de la iRewind™

16.10.2014 Haiduci si Domnite

O noutate in cadrul evenimentelor marca Riders Club o reprezinta prezenta echipei  iRewind™ la competitia la Haiduci si Domnite. Pe 19 octombrie, Ciuc Natur Radler, partenerul oficial al Riders Club, si iRewind™ iti ofera filmul cursei tale.
 
Pentru prima data la un eveniment MPG vei primi filme cu tine, de pe traseu, secventele fiind surprinse in mai multe puncte, gratie echipei iRewind™. Dupa terminarea cursei vei primi pe adresa de email, folosita la inregistrarea in competitia Haiduci si Domnite, link-ul catre portalul video iRewind™.  De pe acest link iti poti accesa si distribui videoclipul personalizat de la eveniment pe Facebook sau Youtube. Nu uita sa zambesti la camera! Esti filmat! Camerele sunt instalate in dreptul punctelor de cronometrare intermediare de pe traseu.
 
iRewind™ ofera filme personale participantilor la diferite competitii sportive cu performantele acestora pe parcursul evenimentelor sportive, cum sunt cele de alergare, ciclism, tenis, fotbal sau golf.