Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

La Broaste va avea starturi diferite pentru copii si adulti

11.05.2016 La Broaste

Cea de a 4-a editie a concursului de ciclism La Broaste se prezinta intr-un format diferit pentru ca toti participantii la curse sa se simta cat mai liberi si fara griji atunci cand gonesc pe cararile padurii.

Astfel, pe 28 mai se vor desfasura in total 37 de curse pe 4 trasee, creionate in zona padurilor Sitaru – Caldarusani: Scurt - 17 km, Standard - 23 km si Epic, la care se poate alege cursa de 46 km sau cea de 69 km.

Participarea la curse se va face in functie de varsta si abilitati, insa pentru a veni in sprijinul riderilor mici si mari, la aceasta editie traseul Scurt, dedicat curselor de familie si agrement, este organizat separat de celelalte din cadrul competitiei. Pe traseul de 17 km vor putea participa copiii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, insotiti de adulti, dar si concurentii care au minim 13 ani impliniti si vor sa efectueze o cursa de agrement. Toti cei inscrisi la acest traseu vor lua startul separat, acesta fiind programat pentru ora 09:00, si au la dispozitie 3 ore sa incheie cursele si sa ajunga la Finish.

Riderii inscrisi la celelalte trasee, Standard si Epic, vor putea sa se relaxeze si sa se concentreze la provocarile MTB, fara sa isi faca griji ca vor intalni pe drum concurenti mai mici din cadrul cursei de agrement. Pentru ca toata lumea sa aiba parte de o cursa placuta si echitabila, dar si pentru a evita aglomeratia starturile se vor da in mai multe valuri incepand cu ora 11:30 pentru traseele de 23 km, 46 km si 69 de km.

Programul complet al concursului La Broaste din 28 mai poate fi consultat pe pagina dedicata sau il puteti accesa direct prin click aici.

Va asteptam sa dati curs invitatiei in cursele La Broaste in numar cat mai mare!