Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

La “Broaste” castigatorii s-au bucurat de premii consistente

25.05.2015 La Broaste
Foto: Bikers pics
Editia a treia a competitiei La Broaste a fost unul dintre cele mai frumoase evenimente desfasurate pana acum, din calendarul Riders Club, de la inceputul acestui an. Zona deosebit de ofertanta in forme de relief frumoase si peisaje atractive, atmosfera antrenanta, dar si intreaga desfasurare de forte au ajutat la succesul acestui eveniment. Peste 1.500 de persoane - rideri, sustinatori, sponsori, parteneri si organizatori - au luat parte la  acest concurs de ciclism ce a avut loc sambata, 23 mai, la Caldarusani. 
 
Inca de la prima ora, campul de la marginea localitatii Sitaru a devenit un furnicar de oameni. Insotiti de familie, prieteni si colegi, peste 1.000 de ciclisti s-au aliniat la startul competitiei La Broaste, una dintre cele mai populare din calendarul Riders Club. Toti au avut parte de o super aventura pe cele trei trasee create in zona Gradistea-Sitaru-Caldarusani si s-au bucurat de o zi frumoasa in aer liber. 
 
Le multumim tuturor concurentilor, sustinatorilor, sponsorilor si partenerilor pentru participare si pentru ca au sprijinit realizarea si promovarea competitiei La Broaste, editia 2015.
 
Click aici pentru a vedea rezultatele competitiei La Broaste.
 
Unul dintre momentele cele mai asteptate din ziua concursului La Broaste a fost tombola, care a atras in fata scenei mai multi amatori decat de obicei. Au fost oferite in total 13 premii, castigatorii fiind extrasi din randul tuturor riderilor inscrisi la eveniment si prezenti la festivitatea de premiere.
Castigatorii premiilor alocate tombolei sunt urmatorii:
 
• Asigurare pentru bicicleta de la Otto Velo: Stefan Cristian Vasile, Serban Nisipeanu, Claudiu Gavril, Marius Burlacu, Mihail Alexandru Nabargeac, Florin Crisu
• Cos de fructe din partea Abbara: Sorin Iordache, Alexandru Ghimpu Tundreci, Leonard Stroe
• Sticla de vin oferita de Elixil.ro: Mihai Teodorescu
• Trimmer de la Skil: Valentin Radu
• Masina de tuns iarba oferita de Skil: Simona Giurgila
• Bicicleta GIANT Revel 29er: Cristian Nicolau
 
Le adresam felicitari si multumiri tuturor celor prezenti la acest eveniment!
 
Ii asteptam atat pe ei, cat si pe toti iubitorii de pedalat in natura la urmatoarele concursuri din calendarul Riders Club 2015:  Topoloveni Summer Tour – 28 iunie si Trofeul Muscelului – 18 iulie, ambele in judetul Arges.