Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

La Broaste 2017, in imagini

31.05.2017 La Broaste
Foto: Brindusa Mutoiu
 
Ziua de sambata, 27 mai, de la Sitaru, a fost una memorabila pentru participantii la evenimentul La Broaste, concurenti, sustinatori, organizatori, sponsori, parteneri si voluntari.  A fost ploaie deasa, a fost dorinta de a pedala in natura, au fost trasee cu balti, noroi si cu multe provocari; apoi mai tarziu a iesit si soarele!
 
Desi traseul a fost unul dificil, testand destul de mult abilitatile riderilor, cursa a fost cu siguranta una frumoasa, ce va avea un loc aparte in colectia de amintiri! 
 
Le transmitem multumiri speciale tuturor fotografilor care au fost alaturi de participanti si de echipa de organizare la evenimentul La Broaste, editia a 5-a, si au suprins imagini si trairi deosebite din cadrul competitiei: Marius Furceanu – partea 1 si partea a 2-a, Brindusa Mutoiu (Partea 1, Partea 2, Partea 3, Partea 4, Partea 5), Alin Virsescu si Cristiana Cristache.
 
Va multumim tuturor pentru sustinere!