Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

La 4 Pedale aveti ocazia sa castigati o asigurare de bicicleta

16.09.2015 4 pedale

Otto Broker, sponsor oficial al evenimentului 4 Pedale, ce va avea loc sambata, 19 septembrie, in padurea Baneasa, va lanseaza o provocare.

In urma cu 2 luni, Otto Broker a lansat public Marele Studiu al Bicicletelor, iar rezultatele au fost peste asteptari.

Cu toate ca studiul a oferit o perspectiva interesanta asupra problematicii legate de furtul bicicletelor in Romania, cum ar fi  faptul ca 58,3% din biciclete au fost subtilizate pe  timpul zilei, iar restul de 41,7% in timpul noptii, au ramas si multe semne de intrebare.

Asadar, toti pasionatii de ciclism, concurenti si insotitori, sunt asteptati la 4 Pedale si invitati sa raspunda la o intrebare importanta: Care este cea mai eficienta protectie impotriva furtului de biciclete?

Pentru a va stimula putin gandirea, in urma oferirii unui raspuns aveti sansa sa castigati o asigurare de bicicleta Otto Velo valabila pentru un an de zile.

Participati alaturi de intreaga comunitate de ciclisti la stabilirea unui mediu mai sigur pentru prietenele noastre pe doua roti.

Ne vedem la noua aventura ciclista Riders Club!