Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Kit-urile de start se ridica de la Magazinul Decathlon (Obor)

10.06.2019 Livada cu Ciresi

Mai sunt doar cateva zile pana la cea de-a doua competitie din calendarul Riders Club, o cursa MTB cu provocari superioare celor din zona de campie, aflata la a 6-a editie, ce se va desfasura pe dealurile din Paulesti, in imediata vecinatate a orasului Ploiesti.
 
Daca ati decis ca pe 16 iunie sa va petreceti duminica alaturi de noi, nu va ramane decat sa preluati kit-ul de participare si sa fiti pregatiti pentru o cursa ce va va tine in priza de la start pana la final, indiferent de traseul pentru care ati optat.
 
Veti gasi in pachet numarul de concurs, un bidon si ochelari de ciclism, dar si alte produse oferite de sponsori. Iar la finalul evenimentului va veti bucura de portia traditionala de paste Barilla in sos Basilico, dar si de medalia de finisher.
 
Pentru maratonul de la Paulesti pachetele de start se ridica joi – 13 iunie si vineri – 14 iunie, intre orele 14:00 si 19:00, de la Magazinul Decathlon din zona Obor, strada Ziduri Mosi nr 23, Sector 2, Bucuresti (in incinta Veranda Mall, etaj 1).
Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului si cei care se inscriu la fata locului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, in intervalul 7:30-08:30 pentru traseul Family si 7:30-10:00 pentru ceilalti participanti.
 
Pentru a intra in posesia kit-ului de participare, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:
•  Declaratie pentru participanti adulti;
•  Declaratie pentru participanti minori (semnata de parinte/ tutore).
 
Inscrierile online sunt deschise pana joi – 13 iunie, ora 15.00