Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Kit-urile de start pentru Topoloveni se ridica de la sediul MPG

7.06.2017 Topoloveni Summer Tour

 
La mijloc de iunie riderii din Bucuresti si din orasele apropiate vor parasi zona urbana pentru o competitie superba, aflata la a 3-a editie, ce se va desfasura pe dealurile din imprejurimile orasului Topoloveni. 
 
Daca ati decis ca pe 17 iunie sa va petreceti sambata alaturi de noi, nu va ramane decat sa preluati kit-ul de participare si sa fiti pregatiti pentru o cursa grozava si usor accesibila din orice parte a tarii ati veni.
 
Veti gasi in pachet si tricoul oficial, creat special pentru acest eveniment, numarul de concurs, o sticla de Gatorade, dar si alte produse oferite de sponsorii evenimentului. Iar la finalul evenimentului va veti bucura  de portia traditionala de paste Barilla in sos Barilla, de sticla de Ciuc Natur Radler, dar si de medalia color, destinata tuturor celor care termina cursa.
 
Pentru maratonul de la Topoloveni pachetele de start se ridica in zilele de joi, 15 iunie si vineri, 16 iunie, intre orele 14:00 si 19:00, de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti.
Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului si cei care se inscriu la fata locului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, cu cel putin o ora inaintea startului cursei.
 
Pentru a intra in posesia kit-ului de participare, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:
 Declaratie pentru participanti adulti
 Declaratie pentru participanti minori (semnata de parinte/tutore)
 
Inscrierile online se prelungesc pana joi – 15 iunie.