Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Kit-urile de start de la Livada cu Ciresi se ridica de la sediul MPG

3.07.2018 Livada cu Ciresi
Foto: Marius Zamfir
La doar doua saptamani de la ultima competitie Riders Club, organizata la Topoloveni, riderii din sudul tarii sunt convocati din nou la o cursa MTB cu provocari superioare celor din zona de campie, pentru o competitie superba, aflata la a 5-a editie, ce se va desfasura pe dealurile din Paulesti, in imediata vecinatate a orasului Ploiesti. 
 
Daca ati decis ca pe 8 iulie sa va petreceti duminica alaturi de noi, nu va ramane decat sa preluati kit-ul de participare si sa fiti pregatiti pentru o cursa ce va va tine in priza de la start pana la final, indiferent de traseul pentru care ati optat.
 
Veti gasi in pachet si tricoul oficial, creat special pentru acest eveniment, numarul de concurs, un bidon de la Decathlon, un odorizant, dar si alte produse oferite de sponsori. Iar la finalul evenimentului va veti bucura de portia traditionala de paste Barilla in sos Basilico, dar si de medalia de finisher.
 
Pentru maratonul de la Paulesti pachetele de start se ridica vineri, 6 iulie, intre orele 12:00 si 19:00, de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti.
Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului si cei care se inscriu la fata locului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, in intervalul 7:30-08:30 pentru traseul Family si 7:30-10:00 pentru ceilalti participanti.
 
Pentru a intra in posesia kit-ului de participare, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:
•  Declaratie pentru participanti adulti;
•  Declaratie pentru participanti minori (semnata de parinte/ tutore).
 
Inscrierile online sunt deschise pana vineri – 6 iulie, ora 12.00.