Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Jos palaria si multumiri tuturor!

13.11.2017 Haiduci si Domnite

Peste iarna vom avea ocazia sa ne relaxam, sa povestim despre cele mai frumoase amintiri ale sezonului ciclist si cu entuziasm sa ne planuim urmatoarele expeditii. Reusitele din acest an se datoreaza atat membrilor echipei MPG dar si tuturor celor care au pus mintea, umarul si si-au unit fortele cu noi pentru a transforma ideile si dorintele in realitate.

Pe aceasta cale dorim sa le multumim tuturor sponsorilor si partenerilor, colaboratorilor, fotografilor si echipei de filmare pentru sprijinul acordat in acest an si pentru ca au scris impreuna cu echipa noastra noi file de poveste!

Editia a 5-a a evenimentului Haiduci si Domnite, din calendarul 2017 al Riders Club, coordonat de MPG, a fost sustinuta de Gatorade, in calitate de sponsor oficial, si de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism, alaturi de sponsorii oficiali BOSCH, Barilla si BCR, precum si de partenerul tehnic AmBike – Ambulanta de biciclete. Sponsorii competitiei au fost iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Woom si MTB Academy. Concursul a beneficiat de suportul partenerilor FreeRider.ro, Brigada de Voluntari, Even’thor, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta si Romsilva.

Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, alaturi de partenerii media principali INGA Media si Libertatea si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul.ro, Orasulm.eu, RomaniaPozitiva.ro, IReporter.ro, Edu-news.ro, SportPici.ro, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM si blogul 188bmp.com.

In curand, echipa MPG va anunta noutatile anului 2018, asadar fiti cu ochii pe www.ridersclub.ro!

Va dorim sa aveti parte de mult succes in continuare, dar si de odihna buna si sarbatori frumoase!