Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Jos palaria!

14.04.2014 Ziua B

Pentru membrii Riders Club care au luat startul la ZIUA B avem, cu respect si admiratie, un singur mesaj: Jos palaria!
 
Din cei 1.600 de ciclisti care si-au dorit sa participe la ZIUA B, aproape 700 s-au hotarat sa infrunte ploaia diminetii de 12 aprilie, decizand sa-si depaseasca limitele si sa incerce o noua experienta. Pe scurt, a fost foarte greu, o lupta apriga cu noroiul dar, simpla intrare in cursa a scos la iveala resurse personale nebanuite si intreaga aventura va face parte, cu siguranta, din albumul cu amintiri.
 
Asadar, ZIUA B, ramane una de poveste, povestea unor oameni ambitiosi, determinati, pasionati si deschisi catre noi experiente, adevarati eroi conform aprecierii facute de marele castigator al concursului, Marius Petrache: ”Consider ca cei care au luat startul pe asa vreme au fost niste eroi si arata faptul ca au avut o mare dorinta de a progresa.
 
Dorim sa le multumim tuturor celor care au vegheat la siguranta participantilor aflati pe trasee, lucrul cel mai important din punct de vedere organizatoric. Echipa tehnica, alaturi de serviciul medical si comunicatiile de urgenta, cat si cei 89 de voluntari prezenti pe traseele din padure au supravegheat, minut de minut, la starea ciclistilor, astfel incat fiecare sa ajunga cu bine inapoi, la zona de start. In ciuda starii traseelor, nu s-au inregistrat accidentari grave la ZIUA B. 
 
Le multumim tuturor celor care ne-au felicitat pentru eforturile logistice deosebite depuse la ZIUA B.
 
In egala masura, le multumim si celor care ne-au criticat. Orice atentionare ne ajuta sa fim mai buni, sa raspundem celor mai diverse si exigente cerinte si sa oferim pasionatior de ciclism exact ceea ce isi doresc. In final, avem acelasi scop: acela de a ne bucura impreuna de frumusetea acestui sport, de natura si de prietenii cu care impartasim aceste momente, de intensitatea tuturor trairilor pe care le ai intr-o competitie. 
 
In final, va inchinam un scurt film: Click aici
 
MPG
Catalin Stefan Mocuta, Presedinte