Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Joi si vineri se distribuie kit-urile de participare

28.09.2018 Haiduci si Domnite
Foto: Marius Furceanu
Aventura Riders Club continua cu o cursa speciala, Haiduci si Domnite, gata sa aduca tuturor pasionatilor de MTB cel putin un pretext de a petrece in natura o zi de weekend de toamna. 
 
Daca ati decis ca pe 6 octombrie sa va petreceti sambata alaturi de noi, va ramane doar sa va preluati kit-ul de participare si sa fiti pregatiti pentru o cursa grozava, la cea de-a 6-a editie a competitiei din padurea Surlari.
Pentru Haiduci si Domnite ridicarea kit-urilor de participare incepe joi, 4 octombrie, intre orele 14:00 si 19:00, continuand vineri, 5 octombrie, in acelasi interval orar. Ne gasiti la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9n'p - incinta complexului Compil Pipera, sector 2, Bucuresti.
 
Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, in intervalul 08:30-09:30 pentru riderii ce vor participa pe traseul Scurt si 08:30-10:30 pentru toti ceilalti participanti.
 
Pentru a intra in posesia kit-ului de participare, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:
•    Declaratie pentru participanti adulti;
•    Declaratie pentru participanti minori (semnata de parinte/tutore).
 
Va asteptam cu drag la haiduceala!