Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Joi si vineri, ridicare de pachete pentru Dumbrava cu Margaritar

2.08.2016 Dumbrava cu Margaritar

Au mai ramas doar cateva zile pana dam startul celei de a 4-a editii a competitiei Dumbrava cu Margaritar, marca Riders Club. Pe 6 august, sute de ciclisti vor avea ocazia sa exploreze traseele superbe din Parcul National Comana, in judetul Giurgiu.

Pana atunci, va asteptam la sediul MPG sa va ridicati pachetele competitionale, in care sunt incluse si  produse utile pentru cursa: numar de concurs & coliere de prindere; cip unic de cronometrare; tricoul evenimentului personalizat cu emblema Dumbrava cu Margaritar, editia 2016, din bumbac, de culoare rosie; o sticla de Gatorade; medalie de participare; alte produse oferite de sponsorii evenimentului. La finalul evenimentului veti beneficia de o portie de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla, iar adultii vor primi si o doza rece cu bere Ciuc Natur Radler, dupa curse. Totodata, la acestea, se adauga serviciile de care veti beneficia in cadrul evenimentului, detaliate pe pagina competitiei Dumbrava cu Margaritar.

Pachetele de concurs se ridica de la sediul MPG in urmatoarele zile:
• Joi, 4 august, intre orele 14:00 si 19:00;
• Vineri, 5 august, intre orele 14:00 si 19:00.

Sediul MPG se afla localizat pe str. Pipera, nr. 44, Cladirea C9np - Compil Pipera, sector 2, Bucuresti, iar pentru harta click aici.

In ziua evenimentului, respectiv sambata, 6 august, kit-urile se pot lua de la punctul de Start, cortul mare MPG, din localitatea Mihai Bravu, judetul Giurgiu, in intervalul orar 07:30-08:30 pentru traseul Scurt si intre orele 07:30 si 10:00 pentru participantii inscrisi pe celelalte trasee, cu resedinta in afara Bucurestiului.

Inscrierile mai sunt deschise pana joi, 4 august, pe pagina dedicata de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici.

Va asteptam sa dam startul unei super aventuri in Parcul National Comana!