Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Itinerarii superbe, pe toate gusturile

8.07.2015 Marathon MTB Bicaz

Cursele competitiei Marathon MTB Bicaz va vor purta pe cateva poteci de vis care va vor pune la incercare limitele fizice si psihice. Fie ca urcati sa admirati frumoasa vale a Tarcaului, fie ca veti apuca spre Cheile Bicazului prin Bicajel si Damuc, fie pe vechile drumuri ale plutasilor care se intorceau pe jos, peste munti, dupa ce vindeau bustenii, toate aceste plimbari va vor oferi experiente de neuitat.

Daca ati participat macar la una din editiile anterioare ale evenimentului, veti reveni si anul acesta, iar daca nu... va indemnam sa nu ratati aceasta aventura!

Veti avea la dispozitie trei trasee, iar doua dintre acestea ies in evidenta prin frumusete si complexitate:

Traseul Standard - 38 km

Traseul Standard urmeaza drumul asfaltat pe o distanta de 6 km, pana la baraj, dupa care se face stanga, spre Izvorul Alb, pe drumul comunal. La km 16,6, in satul Secu, traseul Standard se desparte de Epic si Family, urmand o urcare usoara, de aproximativ 2,5 km, apoi o portiune dificila de push bike, de circa 800 de metri. Dupa punctul de alimentare, traseul se continua spre Cabana Falon, apoi spre drumul axial Durau - Izvorul Muntelui. Finish-ul are loc pe stadionul localitatii Bicaz.

Traseul Epic - 48 km

Traseul Epic este acelasi pana in Secu, moment in care se desparte de tura Standard. Se merge pe acelasi traseu cu cel destinat cursei Family, pana la intersectia cu Baicu, aici ramificandu-se spre Izvorul Alb. Dupa intrarea in sat, la km 21.5 traseul urmeaza drumul spre Paraul Mare. Dupa mai multe intersectii cu drumuri de TAF se ajunge in sat, unde se vireaza la stanga. Urmeaza un traseu deosebit de frumos, cu urcare lina dar lunga, de aproximativ 6 km. Se ajunge in punctul numit "Schit" unde este si un punct de alimentare pentru a va reface fortele. Apoi traseul se continua pe Obcina Cerebucului pana la intersectia cu drumul axial Durau - Izvoru Muntelui. Dupa 3,5 km se intra in padure si urmeaza acelasi traseu ca la tura scurta.

Va asteptam sa traiti o aventura MTB frumoasa si sa va bucurati de frumusetile din jurul Bicazului!