Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Invitatie la tura de Agrement, la Topoloveni!

6.06.2021 Topoloveni Summer Tour

Va invitam sa participati la o tura relaxanta, cu un nivel de dificultate scazut, prin padurile Argesului, alaturi de familia dumneavoastra si de copiii inscrisi in cursa individuala. Veti avea parte de aventura, bucurandu-va de toate serviciile unei competitii marca Riders Club (traseu curatat si marcat, interventie de urgenta, puncte de alimentare, asistenta tehnica la zona de start, spalare biciclete si fotografii de pe traseu). 

 

Taxa de inscriere este una redusa, de doar 100 de lei pentru inregistrarile online (150 lei in ziua evenimentului). Traseul are o lungime de 20 km insa, desi este unul scurt, trece prin zone superbe din apropierea Topoloveniului. Nefiind o cursa cronometrata, va puteti opri pe traseu pentru a admira si fotografia peisajul. 

 

Copiii cu varsta intre 5-13 ani pot opta doar pentru cursa competitiva, dar avand alegerea de a nu tine cont de cronometru si sa se bucure alaturi de familie de acest traseu.

 

Va asteptam la cea mai relaxanta cursa din debutul calendarului Rider Club 2021!