Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri online pana pe 24 iulie, la Valcea

18.07.2014 VLC Mountainbiking

La Malaia (Valcea) se anunta, in 27 iulie, un eveniment de anduranta, dedicat mai ales riderilor cu experienta. VLC MOUNTAINBIKING include doar doua trasee, unul Standard, de 40 km si unul Epic, de 70 km, astfel ca pasionatii de ciclism vor avea suficient traseu pentru a-si da masura pregatirii fizice.
 
Inscrierile in eveniment sunt in plina desfasurare, pana pe 24 iulie, la finalul zilei, taxa de inscriere fiind de 65 de lei pentru participantii pe traseul Standard, respectiv 85 de lei pentru cei ce concureaza pe Epic. La fata locului, in ziua concursului taxa va ajunge la 80 de lei pentru Standard si 100 de lei pentru Epic.
 
Va reamintim ca rezervarile pot fi facute in orice moment, achitarea lor, la valoarea rezervarii, putand fi facuta pana in ultima zi de inscrieri online (24 iulie). Cum rezervarile expira in momentul inchiderii inscrierilor online, taxa de inscriere la fata locului va fi aceeasi, atat pentru rezervarile neachitate, cat si pentru riderii fara rezervare.
 
Va asteptam la start!