Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise la ZIUA B!

7.03.2018 Ziua B
Foto: Ovidiu Salavastru
Dam startul la miscare si distractie in natura cu a 6-a editie a concursului Ziua B, ce va avea loc pe 5 mai 2018, ca de obicei, pe malul lacului Cernica.
 
Toti riderii care au asteptat in ultimele luni pentru a putea concura din nou pe cararile padurilor vor avea acum ocazia sa-si testeze din nou abilitatile in aceasta competitie, devenita traditionala. Sunt invitati atat participantii adulti, mai experimentati sau aflati la inceput, dar si cei mici, incepand cu varsta de 5 ani, pentru a descoperi frumusetea acestui sport sau pentru a-si demonstra talentul de ciclisti MTB. Pentru ca experienta sa fie una cat se poate de placuta pentru toti participantii, cursa se va desfasura dupa un program special, cu starturi diferite pentru cursele care au loc pe cele doua trasee.
 
Inscrierile sunt deja deschise si se pot face direct pe pagina dedicata competitiei. Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest super eveniment al primaverii pot beneficia de taxa minima de inscriere de 85 de lei/ persoana, valabila pana pe 21 martie. Intre 22 martie si 29 aprilie taxa va fi de 95 de lei, in ultimele zile aceasta ajungand la 110 lei. Pentru copii pretul este neschimbat fata de anul trecut si va ramane constant pe intreaga durata a inscrierilor, respectiv 45 de lei.
 
Va asteptam cu multa pofta de aventura la startul evenimentului ZIUA B!