Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise la TOPOLOVENI Summer Tour 2018!

8.05.2018 Topoloveni Summer Tour

Pentru ca a devenit deja o traditie, in luna iunie setam destinatia catre prima aventura MTB a anului in judetul Arges, unde are loc maratonul TOPOLOVENI Summer Tour, un concurs frumos, solicitant, plin cu provocari si cu satisfactii pe masura asteptarilor.
 
In acest an, pe data de 23 iunie vom bifa o noua editie a acestei competitii, evenimentul indemnandu-i la aventura pe toti riderii dornici de trasee atractive, ce ii provoaca sa isi depaseasca limitele. Sunt asteptati atat cei mari, experimentati sau aflati la inceputul curselor MTB, cat si cei mici, pentru a se bucura de frumusetea acestor trasee mai putin cunoscute si a-si demonstra pasiunea pentru ciclism, daca au implinit minimum 5 ani.
 
Inscrierile s-au deschis pe www.ridersclub.ro si se pot face direct pe pagina dedicata competitiei. Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia pana miercuri, 23 mai, de taxa minima de inscriere de 85 de lei pentru adulti si de pretul unic de 45 de lei pentru cei cu varste curprinse intre 5 si 14 ani. Dupa aceasta data, taxa de participare va fi de 95 de lei urmand sa creasca pana la 110 lei in ultimele zile de inscrieri online.
 
Inscrierile sunt posibile si in ziua evenimentului la un pret special, in limita locurilor disponibile.
Abonamentul nu este valabil pentru inscrierile de la fata locului.
 
Va asteptam la cea de-a 4-a editie a evenimentului TOPOLOVENI Summer Tour, marca Riders Club!