Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise la TOPOLOVENI Summer Tour 2016!

27.04.2016 Topoloveni Summer Tour

Pentru al doilea an consecutiv judetul Arges va gazdui doua evenimente din calendarul Riders Club, alaturi de Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului reeditandu-se maratonul TOPOLOVENI Summer Tour, ce va avea loc pe 18 iunie. 
 
Competitia ii cheama la aventura pe toti riderii dornici de trasee atractive, cu noi provocari. Sunt asteptati atat cei mari, mai experimentati sau aflati la inceput, cat si cei mici, pentru a descoperi frumusetea acestor noi trasee si a-si demonstra pasiunea pentru ciclism, daca au implinit minimum 5 ani.
 
Inscrierile s-au deschis si se pot face direct pe pagina dedicata competitiei. Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia pana duminica, 8 mai, de taxa minima de inscriere de 65 de lei pentru adulti si de 45 de lei pentru cei cu varsta intre 5 si 14 ani. Dupa aceasta data, taxa de participare va fi de 75 de lei urmand sa creasca progresiv pana va ajunge la 95 de lei, pentru inscrierile online realizate in ultimele trei zile, pana pe 15 iunie. 
 
Va asteptam la o noua provocare din seria MTB pentru toti!