Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise la Maratonul Dunarii 2018

12.09.2018 Maratonul Dunarii

Marcand inceputul lui noiembrie, Maratonul Dunarii revine cu cea de-a cincea editie pentru a recrea atmosfera placuta de toamna tarzie pe malul Dunarii. Este vorba de o cursa de final de sezon prin padurile si potecile din sudul extrem al judetului Giurgiu, dedicata tuturor riderilor obisnuiti mai degraba cu traseele plate, insa destul de ofertant si pentru ciclistii cu experienta, care vor aborda la viteza maxima traseele puse la dispozitie.
 
Inscrierile sunt acum deschise pe pagina oficiala a competitiei, iar cei nerabdatori pot beneficia, pana miercuri, 26 septembrie, de taxa de 85 de lei. In intervalul 27 septembrie 28 octombrie taxa va creste la 95 de lei, in timp ce in saptamana evenimentului taxa disponibila pentru inregistrari in concurs va fi de 110 lei, iar in ziua concursului, in limita locurilor disponibile, se vor face inscrieri la un pret special.
 
Alegeti cursa potrivita, iar noi va asteptam la start cu multa voie buna!