Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise la Livada cu Ciresi

27.04.2017 Livada cu Ciresi

Programat pe 1 iulie, concursul de la Paulesti, din judetul Prahova, este unul ce atrage de obicei foarte multi concurenti. Numarul mare de participanti se datoreaza partial pozitiei geografice foarte accesibila riderilor din Bucuresti, dar si traseului ofertant, condimentat cu multe urcari si coborari, poteci umbroase de padure, incluzand si o plimbare pe malul raului Teleajen. Realizata de Adrian Nitu, ciclist de performanta, cu suportul tehnic al echipei MPG, competitia Livada cu Ciresi isi propune depasirea monotoniei turelor fara diferenta de nivel specifice mai ales competitiilor din jurul Capitalei.
 
Inscrierile in maratonul de la Paulesti s-au deschis, iar rezervarile de locuri pot fi facute direct pe pagina dedicata competitiei.
 
Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia de taxa minima de inscriere, de 75 de lei, pana duminca, 7 mai. Dupa aceasta data taxa de participare va fi de 89 de lei, pret valabil pana pe 1 iunie, urmand sa creasca progresiv pana pe 28 iunie, cand va ajunge la 119 de lei.
 
Inscrierea in competitia Livada cu Ciresi va fi posibila si la fata locului, in ziua evenimentului, la pretul de 130 de lei, in limita locurilor disponibile. Copiii cu varste de pana la 14 ani, inclusiv, se vor putea inscrie la pretul de 45 de lei, indiferent de momentul rezervarii.
 
Pe 1 iulie va asteptam sa reveniti la Paulesti!