Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise la Haiduci si Domnite

9.09.2019 Haiduci si Domnite

S-a dat startul inscrierilor pentru cea de-a saptea editie a concursului MTB Haiduci si Domnite, eveniment sustinut de Casa Timiş! Evenimentul este programat sa se desfasoare sambata, 12 octombrie, intr-o locatie noua, pe domeniul viticol al Casei Timiş din Chitorani, situat la mai putin de 10 km de intrarea in Ploiesti si la 80 km distanta de Bucuresti.

Se anunta o experienta de exceptie pentru participanti, indiferent de varsta sau abilitati, evenimentul fiind conceput ca o adevarata calatorie in timp, in lumea farmecului boieresc de altadata.

Sunt disponibile doua trasee, unul de 9 si celalalt de 30 km, totalizand 43 de curse. Mai multe detalii despre trasee si curse puteti gasi aici.

Pachetul de concurs include numar de concurs, tricou de eveniment, medalie de participare, o sticla de vin Casa Timiş, o bautura sportiva Gatorade, un produs GoldNutrition si o portie de paste Barilla cu sos Basilico. Participantii vor beneficia si de urmatoarele servicii: marcaj traseu, cronometrare cu cip, interventie de urgenta, puncte de alimentare, asistenta mecanica, spalare biciclete, foto eveniment, vestiar si garderoba.

In plus, in zona de relaxare de la Restaurantul Casa Timiş vor beneficia de o atmosfera de neuitat, specifica unui eveniment premium. Pentru a va familiariza cu noua locatie in care va avea startul evenimentul Haiduci si Domnite 2019 puteti accesa si site-ul www.casatimis.ro.

Va invitam sa profitati de taxa minima de 89 de lei valabila pana pe 22 septembrie! Copiii vor beneficia in continuare de taxa redusa, de 50 de lei. Nu sunt posibile inscrieri la fata locului in ziua evenimentului Haiduci si Domnite iar numarul de locuri este limitat la 800.

Va asteptam la startul unei competitii de legenda!