Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise la Bucovina MTB Maraton 2016

6.07.2016 Bucovina MTB Maraton

 
Dupa un plat la Dumbrava cu Margaritar, din 6 august, riderii cu dor de duca vor avea doua saptamani la dispozitie sa se refaca pentru o cursa montana. Este vorba de Bucovina MTB Maraton, concurs programat in zona Gura Humorului, pe 20 august.
Inscrierile la maratonul bucovinean se vor deschide miercuri – 6 iulie, iar rezervarile de locuri le puteti face direct pe pagina dedicata competitiei
 
Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia de taxa minima de inscriere de 65 de lei, pana duminica - 10 iulie.
Dupa aceasta data taxa de participare va fi de 75 de lei, pana pe 31 iulie, respective 85 de lei in intervalul 1 – 14 august. In ultimele 3 zile de inscrieri online taxa va fi de 95 de lei. La fata locului taxa va insuma 100 de lei, in limita locurilor disponibile.
Copiii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani inclusiv se vor putea inscrie la pretul de 50 de lei, indiferent de momentul rezervarii. Taxa include si participarea insotitorului adult. 
 
Va asteptam la editia 2016 a evenimentului Bucovina MTB Maraton!