Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise la Beach Race XCO

16.02.2015 Beach Race XCO

S-au deschis inscrierile pentru unul dintre evenimentele cu un specific aparte din calendarul Riders Club. Vorbim de editia a doua a competitiei de la malul Marii Negre, care se prezinta in acest an sub numele de Beach Race XCO! Startul cursei se da pe 25 aprilie pe plaja de la Corbu, judetul Constanta, iar organizatorul este Ando Velo.

Inscrierile se pot face pe pagina detaliata a evenimentului. Cei care doresc sa participe pot profita pana duminica, 15 martie, de taxa minima de inscriere, de 65 de lei. Dupa aceasta data, taxa de participare va fi 75 de lei, urmand sa creasca, progresiv, la 85 de lei, pana pe 22 aprilie. Sunt posibile si inscrieri la fata locului, in ziua evenimentului, dar la taxa de 100 de lei.

Plaja, mare si sport, trei cuvinte magice care dau tonul evenimentului, iar vremea speram sa fie frumoasa si calda pentru a ne bucura de o super cursa si multa distractie la malul marii!

Va asteptam la start!