Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise in cursa de la Campulung

24.05.2018 Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului
Foto: Ema Pislaru
Traditia spune ca la mijlocul lunii iulie membrii Riders Club isi dau intalnire la Campulung, astfel ca pe 15 iulie, cu totii sunt asteptati la editia a sasea a competitiei Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului, una dintre cursele traditionale din sistem. 
 
Daca doriti sa reveniti sau sa participati pentru prima data in cursa ce va va purta prin paduri de munte, cu trasee ce serpuiesc pe drumuri forestiere si versanti, asteptarea a luat sfarsit! Inscrierile in concursul Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului s-au deschis, iar rezervarile de locuri se pot face direct pe pagina dedicata competitiei
 
Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia de taxa minima de inscriere de 85 de lei pana duminica, 3 iunie. Dupa aceasta data taxa de participare va fi de 95 de lei, pana pe 8 iulie, urmand ca aceasta sa creasca pana la 110 lei, pentru inscrierile online realizate in intervalul 9-11 iulie. Inscrieri se vor putea face si la fata locului, in ziua evenimentului, in limita locurilor disponibile.
 
Va asteptam la editia a sasea a evenimentului Lupii Dacilor - Trofeului Muscelului!