Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise in cursa de la Campulung

30.05.2016 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului
Foto: Mihai Preda
Au fost trei editii de poveste ale competitiei Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului, astfel ca era normal sa urmeze si cea de-a patra, programata pe 16 iulie. 
Daca ardeati de nerabdare sa va asigurati un loc intr-o competitie ce se desfasoara prin paduri de munte, cu traseele serpuiesc pe drumuri forestiere si versanti, asteptarea a luat sfarsit!
 
Inscrierile in concursul Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului se vor deschide marti, 31 mai, iar rezervarile de locuri le puteti face direct pe pagina dedicata competitiei
 
Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia de taxa minima de inscriere de 65 de lei pana duminica, 5 iunie. Dupa aceasta data taxa de participare va fi de 75 de lei, pana pe 26 iunie, urmand sa creasca progresiv, pana va ajunge la 95 de lei, pentru inscrierile online realizate in intervalul 11-13 iulie. Achitarea taxei de concurs trebuie facuta pana in ultima zi deschisa pentru inscrieri, respectiv 13 iulie.
 
Va asteptam la editia a patra a evenimentului Lupii Dacilor - Trofeului Muscelului!