Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

iNES GROUP sustine miscarea in natura

15.04.2016 Ziua B

iNES GROUP sustine miscarea in natura si pasiunea pentru ciclism a membrilor Riders Club, in calitate de sponsor al sistemului.
 
iNES GROUP,  este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti care ofera servicii business si rezidentiale. Pentru business, iNES GROUP va ofera servicii de acces dedicat prin fibra optica, IT&C, Telefonie fixa si Data Center. Pentru segmentul rezidential, iNES ofera pachetul premium iNES IPTV, incluzand televiziune IPTV, internet prin fibra optica si telefonie fixa. iNES IPTV este primul serviciu rezidential de televiziune IPTV introdus in Romania. Atat clientii din segmentul business cat si cei din segmentul rezidential beneficiaza de solutii personalizate, account dedicat si suport 24/7. 
 
In curand, iNES IPTV va introduce in grila, pentru prima data in Romania, canale TV in standard 4K/UHD.
 
In cadrul evenimentului ZIUA B, din 16 aprilie, iNES IPTV va asteapta la standul sau pentru a primi mai multe detalii despre despre serviciile si ofertele sale. Totodata, in cadrul pavilionului este pregatit un Photo Corner unde puteti imortaliza amintirile in poze amuzante, pe care le primiti pe loc.
 
iNES va asteapta la Cernica cu impresii despre cursa!