Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Incepand de miercuri se pot ridica kit-urile de start

24.05.2016 La Broaste

Daca v-ati inscris in competitia La Broaste va puteti ridica pachetul de concurs de la sediul MPG, situat in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu.
 
Kit-ul de participare include: numarul de concurs cu un cip unic de cronometrare atasat, tricoul cu editia a 4-a La Broaste, o bautura sportiva Gatorade, un bidon Gatorade, dar si alte produse de la sponsori si parteneri. La finalul evenimentului fiecare competitor va primi o medalie de Finisher, precum si o portie de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla, dar si o doza cu bere Ciuc Radler, aceasta din urma fiind oferita doar participantilor adulti.
 
Va asteptam sa ridicati pachetele de participare de la sediul MPG in zilele de:
  • miercuri, 25 mai, si joi, 26 mai, intre orele 14:00 si 20:00,
  • vineri, 27 mai, intre orele 14:00 si 19:00.
Sediul MPG este situat in Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti, iar harta o puteti vizualiza aici.
 
Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, in intervalul orar 07:00 - 08:00, dedicat celor care concureaza pe traseul Scurt, si in intervalul 07:00 - 10:30, pentru participantii care au optat pentru celelalte trasee.
 
Pentru a intra in posesia pachetului competitional, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:
Va asteptam cu voie buna si chef de pedalat!