Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

In luna mai incep aventurile Riders Club 2018!

25.01.2018
Foto: Tibi Hila
In curand vom debuta in sezonul al 6-lea al Riders Club, iar cu aceasta ocazie se cuvine sa anuntam ultimele noutati legate de calendarul pe 2018. Astfel, in noul an aventurile Riders Club vor avea loc din luna mai pana in octombrie, fiind programate 9 competitii antrenante ce se vor desfasura in regiuni pitoresti de ses, deal si munte, cu trasee create astfel incat sa va ofere experiente frumoase si memorabile in natura, indiferent daca sunteti ciclisti experimentati sau va aflati la primele participari in concursurile de profil.
 
Calendarul competitional pentru 2018 destinat pasionatilor de MTB debuteaza cu ZIUA B si continua cu La Broaste si cu Topoloveni Summer Tour. Linia de debut se traseaza cu promisiunea ca toate eforturile echipei de organizare se concentreaza pe competitii dinamice, trasee atractive si provocatoare, indiferent de abilitatile de ciclisti pe care le aveti, si zone de Start cu atmosfera plina de veselie si servicii la standarde inalte.
 
Pentru ca ridicam stacheta si in acest an, subliniem introdicerea evenimentului CARPATHIAN MTB EPIC in categoria UCI S2, astfel ca va asteptam, in 16-19 august, la un adevarat festival de ciclism, ce va avea startul din nou la Cheile Gradistei - Resort Fundata, din judetul Brasov. Va fi din nou un concurs pe etape cu format individual, avand curse cu lungimi diferite, respectiv 2 variate de inscriere, fie in cursa epica de 4 zile, fie o singura zi, pe un traseu care in 2018 va fi special amenajat pentru riderii amatori. Ca si in 2017, la CARPATHIAN MTB EPIC – www.carpathianmtb.ro -  concurentii se vor bucura de cea mai provocatoare experienta MTB a sezonului, una full-service de tip “ride, eat, sleep & party”! Toate informatiile cu privire la noua editie a concursului vor fi actualizate in curand pe site-ul oficial – tineti aproape!
 
Calendarul provizoriu al curselor Riders Club din 2018 este urmatorul:
- 5 mai - ZIUA B - Padurea Cernica-Pantelimon, Ilfov;
- 2 iunie - La Broaste - Padurea Caldarusani, Gradistea, Ilfov;
- 23 iunie - Topoloveni Summer Tour - Topoloveni, Arges;
- 8 iulie - Livada cu Ciresi – Paulesti, Prahova;
- 15 iulie - Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului - Campulung, Arges; 
- 16-19 august - CARPATHIAN MTB EPIC - Cheile Gradistei - Resort Fundata, Brasov;
- 16 septembrie - Dumbrava cu Margaritar - Parcul Natural Comana, Mihai Bravu, Giurgiu;
- 6 octombrie - Haiduci si Domnite - Padurea Surlari, Moara Vlasiei, Ilfov;
- 4 noiembrie - Maratonul Dunarii - Prundu, Giurgiu.
 
Calendarul se mai poate imbogati pe parcursul anului, asadar va indemnam sa fiti la curent cu informatiile pe care le vom comunica tuturor membrilor: pe website – www.ridersclub.ro, pagina oficiala Facebook Riders Club si in newslettere.
 
Echipa MPG va asteapta la cat mai multe curse in Riders Club si va doreste sa aveti un an excelent!