Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

In 2015, pedalam pentru libertatea de miscare a copiilor defavorizati

26.02.2015 Ziua B

Din acest an, echipa Riders Club s-a implicat in ajutorarea copiilor care nu se pot bucura de libertatea de miscare, fiind defavorizati din cauza unor probleme de sanatate. Vom implementa un proiect umanitar oferind astfel sprijin copiilor care au nevoie de ajutor.

Pe langa campania nationala de promovare si strangere de fonduri pe care Riders Club o va initia si sustine impreuna cu partenerii proiectului, 5 lei din fiecare taxa de participare la evenimente va fi directionata catre proiectul umanitar. Pentru detalii si modalitati suplimentare de sustinere a proiectului ne puteti contacta la: corporate@mpg.com.ro.

“Simplul fapt ca iubitorii de miscare aleg sa se bucure de libertatea lor in cadrul evenimentelor sportive MPG va deveni o sansa acordata unui copil de a trai la randul sau aceasta experienta, de care este privat in prezent”, a declarat Tudor Mocuta, New Business Manager al MPG.

Intreaga desfasurare de forte a MPG, a partenerilor sai, a afiliatilor si a sponsorilor, cat si participarea ciclistilor la evenimentele Riders Club vor da o noua dimensiune proiectului si un plus considerabil de valoare.

2015 vine cu un calendar de ciclism bogat marca Riders Club, cu evenimente noi si cu format inedit, locatii diferite si cu trasee regandite. Totodata, participantii la evenimentele sportive se vor bucura de o abordare noua a competitiilor de ciclism, in care oferta de servicii variate la un standard ridicat se imbina cu partea de entertainment, astfel incat sa rezulte o experienta cat mai placuta pentru toata lumea.

Va multumim pentru sustinere si va asteptam la start!