Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Imaginile de la URBAN TRAIL XCC sunt online

29.03.2016 Urban Trail XCC

Chiar daca aproape toata saptamana de dinaintea evenimentului URBAN TRAIL XCC a plouat, sambata soarele s-a aratat in toata splendoarea sa, a inseninat cerul si a contribuit din plin la reusita competitiei.
 
Prima experienta Riders Club a sezonului 2016 a adunat la start sute de rideri dornici sa pedaleze cat mai rapid, pe traseul provocator din incinta Romexpo, catre linia de Finish. Odata incheiata cursele, emotiile au pierit, iar participantii s-au putut bucura de o zi plina de relaxare si de voie buna.
 
Pentru toti cei care doresc sa pastreze o amintire vizuala a intregii experiente, fotografii evenimentului au surprins mii de imagini, disponibile pe pagina Facebook Riders Club.
 
Lor le multumim pentru pozele superbe care redau energia concursului, iar pe voi va invitam sa retraiti aventura editiei a 2-a a URBAN TRAIL XCC transpusa in albumele lor: Brindusa Mutoiu, Ema Paslaru, Ovidiu Salavastru – partea 1 si partea a 2-a, Aurelian Nedelcu, Adrian Nitu, FreeRider.ro, Delia Simon, Mircea Dan / Razvan Marius Alexandrescu – partea 1 si partea a 2-a, Rares Gireada, Bikers pics si Carmen Dan.
 
Enjoy!