Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Imaginile de la Topoloveni sunt online

20.06.2017 Topoloveni Summer Tour

 
Au fost aproximativ 500 de rideri prezenti la start, care s-au bucurat de o experienta super antrenanta si plina de adrenalina la editia a III-a a Topoloveni Summer Tour, concurs desfasurat pe 17 iunie la Topoloveni, in judetul Arges.
 
Cele mai frumoase, dar si cele mai dificile momente de pe trasee au fost surprinse in mii de poze de catre fotografii oficiali ai evenimentului si pot fi vizualizate in albumele publicate pe pagina Facebook a Riders Club.
 
Dorim sa le adresam multumiri fotografilor care au batut dealurile din jurul orasului Topoloveni, iar apoi au venit sa surprinda si premierea pentru a oferi aceste amintiri participantilor. Galeriile foto de la Topoloveni Summer Tour 2017 pot fi accesate la urmatoarele link-uri:
 
Topoloveni Summer Tour 2017 - Galerie traseu 1/3;
Topoloveni Summer Tour 2017 - Galerie traseu 2/3;
Topoloveni Summer Tour 2017 - Galerie traseu 3/3;
Topoloveni Summer Tour - Ema Pislaru;
Topoloveni Summer Tour - Marius Zamfir - partea 1/3;
Topoloveni Summer Tour - Marius Zamfir - partea 2/3;
Topoloveni Summer Tour - Marius Zamfir - partea 3/3;
Topoloveni Summer Tour - Rares Gireada
 
Va multumim tuturor pentru participare si pentru sprijin si va asteptam la urmatorul eveniment, Livada cu Ciresi, pe 1 iulie, la Paulesti!