Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Imagini superbe de la ultima editie La Broaste

23.03.2017 La Broaste
Foto: Ovidiu Salavastru
 
Devenita deja un eveniment traditional, competitia La Broaste, aflata la editia a 5-a, va aduce pe 27 mai sute de rideri la linia de Start. Acestia revin cu drag an de an in padurile pitoresti din jurul manastirii Caldarusani, pentru a concura in evenimentele Riders Club.
 
Cadrul natural este unul de exceptie si include pajisti inverzite, paduri umbroase de stejar si plop, lacuri, pasari si animale rare, mai pe scurt, flora si fauna din belsug, elemente ce reprezinta o adevarata desfatare pentru simturile oricarui sportiv pasionat de natura, dornic de evadare din mediul urban.
 
Pentru a va aminti ce experienta va asteapta, dar si pentru inspiratie, va invitam sa revedeti imagini de la fata locului realizate in 2016 si care si au fost publicate pe pagina Facebook Riders Club: Rares Gireada, Ovidiu Salavastru, Ema Pislaru, Cristian Paunica - Snapped.ro partea 1 si partea a 2-a, Marius Furceanu partea 1 si partea a 2-a. Va rugam sa urmariti si filmul oficial al evenimentului, aici.
 
Pe 27 mai va asteptam la o super aventura la Caldarusani!