Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Imagini de poveste de la editia trecuta

2.03.2017 Ziua B
Foto: Ovidiu Salavastru
 
Organizat in imediata apropiere a Bucurestiului, ZIUA B este unul dintre evenimente Riders Club cu un numar record de participanti. 
 
Zona padurii Cernica-Pantelimon, aria in care se va desfasura competitia ZIUA B, reprezinta un cadru natural de exceptie, o reala atractie pentru orice rider dornic sa se refugieze primavara in zone pline cu verdeata si sa se elibereze de aglomeratia urbana.
 
Pentru a va reaminti cum a fost la editia trecuta, dar si pentru inspiratie in caz ca nu ati mai participat, va invitam sa va delectati cu imagini de la fata locului, realizate in 2016. Avem poze realizate de fotografi talentati si pasionati precum: Delia Simon, Theodora Mirea (partea 1/3, partea 2/3, partea 3/3), Daniel Mandache, Dorina Constantin, FreeRiderPunctRO, iNES GROUP, Rares Gireada (partea 1/2, partea 2/2), Ovidiu Salavastru (partea 1/2, partea 2/2), si Cristian Paunica
 
Pe 23 aprilie 2017 va pregatim o noua experienta din seria ZIUA B!