Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Imagini de poveste

28.10.2015 Maratonul Dunarii

Sub un cer superb de toamna si un soare stralucitor, ziua de 25 octombrie a adus tuturor inca o cursa plina de aventura, distractie si voie buna, marca Riders Club.
 
Pe traseele atractive desenate cu grija pentru toate gusturile, la Maratonul Dunarii riderii au gonit, grabindu-se parca sa ajunga la finish, unde ii asteptau sustinatori, spectatori, dar si un pahar savuros de vin fiert. 
 
Pentru cei ce doresc sa retraiasca experienta din weekend dar si pentru cei ce cauta sa guste macar vizual din intreaga desfasurare de forte, fotografii evenimentului au surprins sute de imagini frumoase. Le multumim pentru prezenta si pentru tot efortul depus!
 
Va invitam asadar sa va bucurati de minunatele secvente surprinse la editia a II-a a concursului Maratonul Dunarii, grupate in galerii: Cristian Paunica, Galeria oficiala Nikon-Marian Dumitru, Bikers pics, Marius Zamfir-partea 1/3, Marius Zamfir-partea 2/3, Marius Zamfir-partea 3/3.
 
Aventura Riders Club continua la Moara Vlasiei, cu evenimentul Haiduci si Domnite, din 8 noiembrie. Ii invitam si ii asteptam la start pe toti cei dornici de o zi in natura, pedaland pe un traseu proaspat, in apropierea Bucurestiului!