Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Imagini de neuitat de la editia 2017 La Broaste

3.04.2018 La Broaste
Foto: Cristina Cristache
 
Am ajuns deja la editia cu numarul 6 a competitiei La Broaste, astfel ca ne asteptam ca pe 2 iunie sa depasim recordul de participare. Stim ca reveniti cu drag an de an in padurile superbe din jurul manastirii Caldarusani, pentru a va intrece intr-una din cele mai longevive curse Riders Club.
 
Cadrul natural este unul de exceptie si include pajisti inverzite, paduri umbroase de stejar si plop, lacuri, pasari si animale rare, mai pe scurt, flora si fauna din belsug, elemente ce reprezinta o adevarata desfatare pentru simturile oricarui sportiv pasionat de natura, dornic de evadare din mediul urban.
 
In cazul in care nu va mai amintiti foarte bine cum a fost la editiile anterioare, sau in situatia in care nu ati mai participat la competitiile noastre din aceasta locatie, va invitam sa revedeti imagini de la fata locului, surprinse in 2017 de: Marius Furceanu – partea 1 si partea a 2-a, Brindusa Mutoiu (Partea 1, Partea 2, Partea 3, Partea 4, Partea 5), Alin Virsescu si Cristiana Cristache.
 
Pe 2 iunie va asteptam la o super aventura la Caldarusani!