Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Imagini de la MTB ACADEMY CUP 2019

5.07.2019 MTB Academy Cup
Foto: Janos Cherestes
Pe 29 iunie 2019 a fost MTB ACADEMY CUP, eveniment sustinut de Kaufland X-treme Games, cursa fiind acoperita foarte bine de fotografii oficiali prezenti.
Prin urmare, pentru cei interesati sa vada sau sa revada atmosfera de la competitia XCO, albumele au fost postate pe pagina de Facebook a sistemului Riders Club. Avem poze realizate de fotografi precum: Janos Cherestes, Mihai Egyed, Ionut Popescu si Rares Gireada. Pe aceasta cale dorim sa le transmitem tuturor aprecierile si multumirile noastre.
 
MTB ACADEMY CUP este sustinut de Kaufland X-treme Games, partener oficial hidratare este Gatorade, sponsori oficiali sunt Bosch si Barilla, iar radioul oficial este Virgin Radio.
MTB ACADEMY CUP si experienta oferita nu ar fi fost la fel fara sprijinul sponsorilor evenimentului: GOLD NUTRITION, ORGANIC INDIA, DRAG BICYCLES, GARMIN Romania, BikeXpert, Total Gama Prod., Totul pentru casa ta, THULE Store si Aleo, carora le transmitem multumiri speciale. Evenimentul s-a bucurat si de suportul partenerilor Primaria Campulung, FreeRider.ro, Ambulanta de Biciclete, Antena1 Pitesti, Pensiunea Valea Ursului, A&I Concept, JEEP, clubului Bike FM si Romsilva.

Va asteptam la urmatorul eveniment Riders Club, Topoloveni Summer Tour, pe 14 iulie, tot in judetul Arges!