Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Imagini de colectie din 2017

4.06.2018 Livada cu Ciresi
Foto: Marius Zamfir
La fel ca in cazul fiecarei editii, Livada cu Ciresi – 2017 a fost un eveniment de ciclism de neuitat pentru numerosii participanti la cursa de pe dealurile din zona comunei Paulesti, din apropierea Ploiestiului. Cei mici s-au distrat copios pe traseu, insotitorii lor s-au relaxat, iar cei din cursele competitive s-au incarcat cu adrenalina in urma efortului depus pentru a trece cat mai rapid linia de finish.
 
Pentru a revedea cele mai frumoase momente de la fata locului, sau pentru a vedea pentru prima data care a fost atmosfera la eveniment, va invitam sa accesati albumele de poze realizate de Bikers pics, Marius Zamfir – partea 1 si  partea a 2-a, Silvia Posea, Brindusa Mutoiu, Mishulika Yuki Radulescu, Der Dachs, Laurentiu Bogdan – partea 1 si partea a 2-a si Florentina Madalina Chirita, tuturor adresandu-le multumiri deosebite pentru efortul depus si pentru frumoasele amintiri oferite participantilor si organizatorilor!
 
Livada cu Ciresi 2018 va asteapta!